یک ایده خوش مزه برای عصرانه

خوش آمدید
پرلو لا ویتا مولی اضافی

کافه رستورانی کوچک است که در محیطی ساده و دوستانه غذاهایی ارزان قیمت همراه با نوشیدنی ارایه می‌کند.

تازگی
همیشگی
رسپی
جدید
کارمندان
خوش رو

حتی وقتی
اوضاع خوب نیس

نوشیدنی
سرد
فکت در مورد ما

یستروها بیشتر با نوع غذاهایشان شناخته می‌شوند. روش آشپزی خانگی فرانسوی، همراه با بشقاب‌های پر و پیمان و غذاهایی با پخت ملایم مانند نوعی خورش لوبیا به نام کاسوله (Cassoulet[۱])، از ویژگی‌های شناخته شده بیستروهاست. این کافه-رستورانها ابتدا در پاریس، بعد در سراسر فرانسه و اینک در بیشتر شهرهای اروپا گسترش یافته‌اند

مشتری های خوشحال ما
همیشه
با رای بالا

در واقع بیسترو‌ها بعد از تحولات اقتصادی اروپا پدید آمدند تا با قیمتی مقرون به صرفه غذاهایی به دست طرفداران فست فودها برسانند. بیستروها بر اساس غذایی که سرو می کنند تعریف می شوند .

داستان ما

در واقع بیسترو‌ها بعد از تحولات اقتصادی اروپا پدید آمدند تا با قیمتی مقرون به صرفه غذاهایی به دست طرفداران فست فودها برسانند.

#غذای_خوب
#بن_پتیت
#رژیم_خوب
#زندگی_سالم
#فیتنس
#رسپی
در واقع بیسترو‌ها بعد از تحولات اقتصادی اروپا پدید آمدند تا با قیمتی مقرون به صرفه غذاهایی به دست طرفداران فست فودها برسانند. بیستروها بر اساس غذایی که سرو می کنند تعریف می شوند . شاید برای شما هم جالب باشد که عمده نوشیدنی هایی که در بیستروهای اروپای مرکزی سفارش داده می شوند بر پایه ی قهوه است.

بهترین تعریفی که برای کافه های پیشرفته ایرانی می توان داشت، استفاده از همان لفظ بیسترو ست. مکانی که در آن پاستا ، برگر و سایر غذاهای سبک سرو می شود شاید نتوان به آن کافه گفت. نکته جالب بعدی این ست که بیسترو ها افتتاح شدند که غذاهایی ارزان تر از فست فودهای بزرگ ارائه دهند، در صورتی که در کشور ما این قضیه کاملا برعکس است.

منو عذا

استارتر

چیزبرگر

تست فرانسوی یک نوع صبحانه یا دسر است که از نان تست شده، تخم‌مرغ، شیر و شکر تهیه می‌شود. نان‌ها در ترکیب تخم‌مرغ و تاپ تم شیر خیسانده و سپس در تابه سرخ می‌شوند تا ترد و طلایی شوند. معمولاً با شربت، میوه‌ها یا خامه سرو می‌شود.

چوب شور فیل

معمولا هر کافه بسته به تم و سیاست های کاری خود اقدام به سرو تعداد محدودی غذای اصلی نیز می کند. در ادامه برخی از رایج ترین غذاهایی که در کافی شاپ ها سرو می شوند را معرفی می کنیم.

خورش سیب زمینی

لانگ بلک در واقع همان قهوه آمریکانو است با این تفاوت که در قهوه آمریکانو ابتدا عصاره قهوه در لیوان ریخته شده و سپس به آن آب داغ اضافه می‌شود اما در لانگ بلک ابتدا 120 میلی لیتر آب داغ در لیوان ریخته و سپس قهوه اسپرسو به آن اضافه می‌شود.

دسرها

چوب شور کره

طراحی منوی کافه یکی از عوامل مهم در جذب مشتری و افزایش فروش است. یک منوی خوب باید دارای بخش‌های مختلفی برای نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها باشد که به‌وضوح دسته‌بندی شده‌اند.

فلفل قرمز کارن

معمولا هر کافه بسته به تم و سیاست های کاری خود اقدام به سرو تعداد محدودی غذای اصلی نیز می کند. در ادامه برخی از رایج ترین غذاهایی که در کافی شاپ ها سرو می شوند را معرفی می کنیم.

مدال های گوشت خوک تغذیه شده با نی

کاپوچینو به ترکیب قهوه اسپرسو و 100 الی 120 میلی لیتر شیر فوم گیری شده گفته می‌شود. این نوشیدنی معمولا به دو صورت لایه ای و همراه با آرت سرو می‌شود.

کاری عدس زرد

برای تهیه قهوه‌های دمی از روش‌هایی مانند فرنچ پرس، کمکس، وی60 و سایفون استفاده می‌شود. این روش‌ها نیاز به مهارت و زمان بیشتری نسبت به قهوه‌های بر پایه اسپرسو دارند و نتیجه آنها نوشیدنی‌هایی با طعم‌های پیچیده و غنی‌تر است.

باگت ژامبون و پنیر گرم

لد برو (Cold Brew) یک نوع قهوه سرد دَم است که به جای استفاده از آب داغ برای استخراج طعم و کافئین از دانه‌های قهوه، از آب سرد یخ استفاده می‌شود.

منو اصلی

باگت ژامبون و پنیر گرم

اسپرسو ماکیاتو به ترکیب اسپرسو به همراه مقدار کمی فوم شیر گفته می‌شود. در واقع کلمه ماکیاتو به معنای لکه و حاکی از مقدار کم فوم شیر در این نوشیدنی است. در کنار این نوشیدنی معمولا یک شکلات تلخ و یا در صورت تمایل سیروپ فندوق یا بادام سرو می‌شود.

موزارلای مرغ فوکاچیا

این نوشیدنی از نظر شدت طعمی شبیه به قهوه‌های دمی است اما با قوام و طعم قوی‌تر. آمریکانو به دلیل رقیق‌تر بودن نسبت به اسپرسو، گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که طعم ملایم‌تری از قهوه را ترجیح می‌دهند.

رول جو دو سر سبوس دار

طراحی منوی کافه یکی از عوامل مهم در جذب مشتری و افزایش فروش است. یک منوی خوب باید دارای بخش‌های مختلفی برای نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها باشد که به‌وضوح دسته‌بندی شده‌اند.

فلافل روپ شرقی

معمولا هر کافه بسته به تم و سیاست های کاری خود اقدام به سرو تعداد محدودی غذای اصلی نیز می کند. در ادامه برخی از رایج ترین غذاهایی که در کافی شاپ ها سرو می شوند را معرفی می کنیم.

پنیر رول کروسان گرم

کاپوچینو به ترکیب قهوه اسپرسو و 100 الی 120 میلی لیتر شیر فوم گیری شده گفته می‌شود. این نوشیدنی معمولا به دو صورت لایه ای و همراه با آرت سرو می‌شود.

نوشیدنی

باگت

فلت وایت به ترکیب قهوه اسپرسو و حدود 100 میلی لیتر شیر گرم با فوم کم گفته می‌شود. به عبارت دیگر تفاوت اصلی نوشیدنی فلت وایت با کاپوچینو، در مقدار فوم شیر آن است.

خورش سیب زمینی

موکا به ترکیب قهوه اسپرسو، 120 الی 180 میلی لیتر شیر گرم و 20 الی 30 گرم سیروپ شکلات گفته می‌شود. این نوشیدنی به دو صورت لایه ای و همراه با آرت سرو می‌شود.

باگت ژامبون و پنیر گرم

معمولا هر کافه بسته به تم و سیاست های کاری خود اقدام به سرو تعداد محدودی غذای اصلی نیز می کند. در ادامه برخی از رایج ترین غذاهایی که در کافی شاپ ها سرو می شوند را معرفی می کنیم.

کاری عدس زرد

طراحی منوی کافه یکی از عوامل مهم در جذب مشتری و افزایش فروش است. یک منوی خوب باید دارای بخش‌های مختلفی برای نوشیدنی‌ها و خوراکی‌ها باشد که به‌وضوح دسته‌بندی شده‌اند.

این همه چیز نیست
برای برخی موارد اضافی به ما مراجعه کنید

تعریف واژه رستوران و مشخص کردن ویژگی‌های آن کار سختی است، چون مکان‌هایی زیادی هستند

مارک زیبایی

11 روز پیش

چه مکانی را برای رفتن انتخاب می‌کنید؟ از کجا متوجه می‌شوید مکانی که قرار است با خانواده یا دوستان بروید و غذا میل کنید یک رستوران است، یا کافه، یک بیسترو است یا یک غذاخوری. قرار است در اینجا تفاوت‌های بین این گونه از مکان‌های سرو غذا و نوشیدنی را یک بار و برای همیشه به شما عزیزان بگوییم.

5/5
5/5
شکوفه شاهیان

11 روز پیش

کافه‌ها یکی از رایج‌ترین انواع رستوران‌ها هستند! بطور معمول کافه‌ها مکانی برای خوردن وعده‌های غذایی نیستند، در عوض مکانی هستند که خوراکی‌هایی مانند کیک، شیرینی، کوکی و ساندویچ‌های سرد و گرم سرو می‌شوند. کافه‌ها معمولا پیشنهاداتی غذایی و آیتم‌هایی برای صبحانه و گزینه‌هایی برای نهار دارند اما ممکن است

5/5
5/5
میثم فلاح

11 روز پیش

درسته که ما برای زنده ماندن نیازمندیم که غذا میل کنیم، اما خوردن یک وعده غذای ویژه همیشه فوق‌العاده بوده است. پس وقتی تصمیم می‌گیرید بجای تهیه غذا در منزل تاپ تم. درسته که ما برای زنده ماندن نیازمندیم که غذا میل کنیم، اما خوردن یک وعده غذای ویژه همیشه فوق‌العاده بوده است. پس وقتی تصمیم می‌گیرید بجای تهیه غذا در منزل آن را در بیرون میل کنید

5/5
5/5
الینا جونی

11 روز پیش

بعضی اوقات، طبقه بندی مکان‌های مورد علاقه شما برای غذاخوردن خیلی ساده خواهد بود چون این مکان‌ها در نامشان دسته بندی‌ای که در آن قرار می‌گیرند را مشخص کرده‌اند،

5/5
5/5
مریم مقدس

11 روز پیش

 اینجا تفاوت‌های بین این گون مکانی که قرار است با خانواده یا دوستان بروید و غذا میل کنید یک رستوران است، یا کافه، یک بیسترو است یا یک غذاخوری. قرار است در اینجا تفاوت‌های بین این گونه از مکان‌های سرو غذا و نوشیدنی را یک بار و برای همیشه به شما عزیزان بگوییم.

5/5
5/5
مکس امینی

11 روز پیش

این پیشنهادات مناسب برای غذاخوری نباشند. کافه‌ها معمولا کوچکتر از رستوران‌ها هستند و مکانی مناسب ملاقات‌های غیر رسمی و نوشیدن قهوه. مهم‌ترین ویژگی کافه‌ها نوشیدنی‌هایی است که ارئه می‌دهند از انواع قهوه‌ها تا نوشیدنی‌های گازدار و … که باعث متمایز بودن آن‌ها می‌شود. کافه‌های بسیاری هستند 

5/5
5/5

تماس بگیرید
و میز رزرو کنید

دنبال کنید:

پیام ارسال کنید

    تعریف واژه رستوران و مشخص کردن ویژگی‌های آن کار سختی است، چون مکان‌هایی زیادی هستند که در آن غذا سرو می‌شود ولی رستوران نیستند.