ecofood3-header-icon1
پیتزا مستر شیف
اسفند ۱، ۱۴۰۲
شام گوشت گاو
اسفند ۱، ۱۴۰۲

همبرگرد باربیکیو

مدیر
اسفند ۱، ۱۴۰۲
کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود. در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید. کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید

مقدمه

مرغ را در یک کاسه کوچک با آرد ذرت خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید گرم شود. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود.
سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید. سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. سرکه، سس سویا و شکر را در کاسه کوچک، خوب هم بزنید. سس و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. با پیازچه روی مواد را تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

منبع: شکمو

"سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود. سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید. سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید"

— مریم سالیان، شف مستر

مرغ را در یک کاسه کوچک با آرد ذرت خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید گرم شود. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود.
سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید. سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. سرکه، سس سویا و شکر را در کاسه کوچک، خوب هم بزنید. سس و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. با پیازچه روی مواد را تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

منبع: شکمو

نتیجه

مرغ را در یک کاسه کوچک با آرد ذرت خوب مخلوط کنید. روغن را درون ماهیتابه بریزید و صبر کنید گرم شود. سپس مرغ‌ها را اضافه کنید و ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا خوب سرخ شود.
سپس مرغ را در بیاورید و روغن اضافی اش را بگیرید. سیر، فلفل قرمز و زنجبیل را درون ماهیتابه بریزید و حدود ۱۵ ثانیه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. سرکه، سس سویا و شکر را در کاسه کوچک، خوب هم بزنید. سس و مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و حسابی هم بزنید.
بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد. با پیازچه روی مواد را تزیین کنید و با پلو نوش جان کنید.

منبع: شکمو

مواد اولیه

ecofood3-icon1
غذای سالم

پست های
مرتبط

اسفند ۱، ۱۴۰۲

کوسکوس با سبزیجات

کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود. در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید. کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید
اسفند ۱، ۱۴۰۲

سوپ کدو حلوایی

کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود. در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید. کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید
اسفند ۱، ۱۴۰۲

پیتزا مستر شیف

کنجدها را در تابه ای که از قبل گرم شده بریزید و تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شوند. اجازه دهید کمی خنک شود. در یک کاسه تخم مرغ و شکر را اضافه کنید. کره نرم شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید
این محصولات از مزارع ارگانیک به دست می آیند که از روش کشت و پرورش بدون آفت کش های مصنوعی، کودهای شیمیایی یا آنتی بیوتیک استفاده می کنند.
همبرگرد باربیکیو
این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. با استفاده از این وب سایت، با خط‌مشی حفاظت از داده ما موافقت می‌کنید.
مطالعه بیشتر