درباره ما
کلیه محصولات تنها پس از تایید کیفیت و اصالت تیم تخصصی بررسی محصول، برای شما عزیزان قرار میگیرند.

بوقلمون
این گوشت لذیذ منبع غنی از پروتئین و ویتامینهایی مانند B3، B6 و B12 است. این ماده غذایی سرشار از «سلنیوم» است که یک آنتیاکسیدان برای محافظت از سلولهای بدن بهشمار میرود. همچنین سینه بوقلمون منبعی سرشار از انواع ویتامین B است که سیستم ایمنی بدن را ارتقا میدهد.
گاو
گوشت گاو دارای مزاج سرد و خشک است و بهشدت سودازا و مضر است؛ تیرگی پوست، افسردگی، وسواس، واریس، بزرگ شدن طحال و بیماریهای روده بهدلیل افزایش سودا در بدن اتفاق میافتد و مصرف زیاد گوشت گوساله موارد فوق را تشدید میکند. این گوشت باعث غلظت خون میشود و برای کبد مناسب نیست.


خرگوش
گوشت خرگوش برای سلامتی آگاهانه انتخابی سالم است . گوشت خرگوش حاوی مقدار بسیار ناچیزی چربی و کلسترول و حاوی بالاترین مقدار پروتئین و کالری می باشد . گوشت خرگوش یک منبع گوشتی نسبتاً مفیدی است .

مارکوس والبرگ یکی از بنیانگذاران
گونه های اصلاح نشده ژنتیکی
در سال های اخیر ، با پیشرفت در مهندسی ژنتیک ، تغییرات ژنتیکی ایجاد شده در یک را ارگانیسم کنترل دقیق افراهم کرده است.
مروزه مهندسی ژنتیک برای بهینه سازی عملکرد کشاورزی و تسهیل تولید ، ژن های جدیدی از یک گونه را به گونه ای کاملاً غیر مرتبط معرفی می کند. گیاهان ، دام ها و باکتری های خاک متداول ترین نمونه های موجودات مهندسی ژنتیکی هستند.
